Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Έτσι ψήφισαν οι Σερραίοι Βουλευτές-Βουλή Σ/Ν 3ου Μνημονίου 7.11.12



Τρία "ΝΑΙ". Τρία "ΟΧΙ" και ένα "ΠΑΡΩΝ" από Σέρρες
Από τους επτά Σερραίους βουλευτές, οι τρεις της Ν.Δ (Μενέλαος Βλάχβεης, Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης) υπερψήφισαν το  νέο επώδυνο πακέτο μέτρων, ο Μάρκος Μπόλαρης από το ΠΑΣΟΚ δήλωσε "παρών", ενώ καταψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Αφροδίτη Σταμπουλή), των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Μαρία Κόλλια Τσαρουχά) και της Χρυσής Αυγής (Αρτέμης Ματθαιόπουλος).


ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
07.11.2012
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης και Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Σημείωση: Το παραπάνω νομοσχέδιο θα συζητηθεί και ψηφισθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (άρθρα 76 παρ. 4 του Συντάγματος και 109 του Κ.τ.Β.) ύστερα από πρόταση του αρμόδιου Υπουργού, την οποία απεδέχθη η αρμόδια Διαρκής Επιτροπή.
 
Συνεδρίαση Ολομέλειας 7/11/2012 ΞΕ΄(Δ' Μέρος) 
Έτσι ψήφισαν οι Σερραίοι Βουλευτές - 3ου Μνημονίου 7.11.12 http://youtu.be/_53jAXGzWGc

 


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 
  




Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.