Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μάρκος Μπόλαρης: Επιδοτήσεις αγροτών - Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»


Την Παρασκευή 23/12/11 καταβάλλεται το υπόλοιπο των επιδοτήσεων στους αγρότες – Θα συνεχισθεί η χρηματοδότηση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».


Το αίσιο τέλος στην αναμονή των αγροτών για την καταβολή του υπόλοιπου των επιδοτήσεων ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.
 Μάρκος Μπόλαρης με τηλεφωνική παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΕΠΙΛΟΓΕΣ στη δημοσιογράφο Ζωή Χειμωνίδου. Ο κ. Μπόλαρης ανέφερε πως ύστερα από επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει καταβληθεί το υπόλοιπο 50% των επιδοτήσεων στους δικαιούχους αγρότες οι οποίοι έχουν λάβει ήδη το πρώτο μέρος και το περιμένουν με αγωνία.

Ο κ.
 Μπόλαρης ανέφερε ακόμη πως η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» θα συνεχισθεί μετά το τέλος της κοινοτικής χρηματοδότησης με τη συνέργια των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο κ.Μπόλαρης υπενθύμισε πως αναφέρθηκε για το θέμα αυτό στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και παρέπεμψε στη δήλωση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κουτρουμάνη για τη συνέχεια του προγράμματος με κονδύλια του Εθνικού Προϋπολογισμού. Το θέμα αυτό, δήλωσε ο κ. Μπόλαρης θα είναι στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συζήτησης του Υπουργικού Συμβουλίου.


Μπόλαρης- Επιδοτήσεις αγροτών-Πρόγραμμα Βοήθεια σπίτι http://youtu.be/ZySfViuraLo




Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  


Από Chris Sintiki ·


Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.