Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Και η Ελλάδα στόχος …του δορυφόρου της NASA ''Ποιος ξέρει ίσως και να βρει τον στόχο και να απαλλαχτούμε από το ΔΝΤ'' 22.9.11



Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση στη Γη του αμερικανικού ερευνητικού δορυφόρου UARS, με τους επιστήμονες να μην γνωρίζουν ακόμα που θα πέσει! Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ ο δορυφόρος έχει παρεκκλίνει της πορείας του και σε συνδυασμό με τα παλαιά πρωτόκολλα ασφάλειας -20 ετών-,η τελική του πορεία δεν μπορεί να υπολογιστεί. Προς το παρόν οι εκτιμίσεις για το σημείο πρόσκρουσεις είναι σε μία ζώνη από τις 57 μοίρες βόρεια ως τις 57 μοίρες νότια, ζώνη που περιλαμβάνει και την Ελλάδα!
 

Ελλάς http://maps.google.com/maps?q=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=39.074211,21.824312&spn=18.194351,27.026367&sll=39.07421,21.82431&sspn=18.194351,27.026367&vpsrc=6&t=m&z=5

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


Σύμφωνα με τελευταίους υπολογισμούς της NASA ο δορυφόρος θα εισέλθει στη γήινη ατμόσφαιρα σήμερα Παρασκευή κατά τις βραδινές ώρες ή τα ξημερώματα Σαββάτου, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι θα έχουν πιο σαφή εικόνα δώδεκα ώρες πριν την πτώση του.


Αν και ο UARS που έχει μέγεθος ανάλογο με ενός λεωφορείου 11 μέτρων και συνολικό βάρος 6 τόνων. θα υποστεί μερική μερική καταστροφή κατά την είσοδο του στη γήινη ατμόσφαιρα, ωστόσο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα συντρίμμια του να προκαλέσουν ατυχήματα.Τα 26 μέρη του δορυφόρου θα διασκορπιστούν σε μια ακτίνα 700 χλμ και οι πιθανότητες να υπάρξει ατύχημα, είναι μία στις 3.200, ποσοστό όχι εξαιρετικά ανησυχητικό αλλά σίγουρα όχι και αμελητέο.

Ο UARS εκτοξεύτηκε το 1991 και αποστολή του ήταν να μελετήσει τις χημικές διεργασίες στα ανώτερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας. Το 2005 η NASA αποφάσισε να διακόψει την λειτουργία του αφού τις ίδιες έρευνες μπορούσε να διενεργήσει η νέα γενιά δορυφόρων.

πηγη:iefimerida



NASA UARS Satellite Reentry 23.9.2011count down http://youtu.be/bhBFKRwU3yM





Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

 Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.
Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;

Ντ. Μπακογιάννη: Πρόσθετα μέτρα επί δικαίων και αδίκων


Η πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Ντόρα Μπακογιάννη, συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Αμέσως μετά, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
Για τα νέα μέτρα:
Ο ελληνικός λαός ξύπνησε σήμερα το πρωί και πληροφορήθηκε από μία γραπτή ανακοίνωση για την οποία κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη, ότι λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα τα οποία πέφτουν επί δικαίων και αδίκων. Μέτρα τα οποία παίρνονται χωρίς στρατηγική, χωρίς στόχο, χωρίς κανένα σχέδιο. Η κυβέρνηση δυστυχώς είναι πανικόβλητη και χαμένη στο διάστημα και αυτό το καταλαβαίνει πλέον ο κάθε έλληνας πολίτης.
Για την εργασιακή εφεδρεία:
Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το πρώτο κόμμα το οποίο από την πρώτη στιγμή καθαρά υποστήριξε τη μείωση του δημόσιου τομέα. Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρη. Αυτό το οποίο σήμερα συμβαίνει είναι εγκληματικό. 900.000 δημόσιοι υπάλληλοι νοιώθουν ανασφαλείς και 30.000 άνθρωποι μέσα σε εφτά μέρες πρέπει να βγουν σε εφεδρεία. Αυτό είναι παντελώς ανέφικτο. Η πρότασή μας είναι για τους επόμενους τρεις μήνες να υπάρξει μια πρόσθετη επιβάρυνση της τάξης του 2% στο μισθό κάθε δημοσίου υπαλλήλου, έτσι ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί από την 1η Ιανουαρίου η εφεδρεία σωστά, αξιοκρατικά και όχι με κομματικά κριτήρια, όπως αρχίζει να κυκλοφορεί.
Για πρόωρες εκλογές και κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης:
Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις το πολιτικό δίλλημα που τίθεται στη χώρα είναι πάρα πολύ σαφές. Αντί για Εξεταστικές Επιτροπές που φτάνουν στο όριο της γελοιότητας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, αυτό που σήμερα πρέπει να γίνει είναι ή να υπάρξει άμεσα μια συνεργασία για μια κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης και δεν υπάρχει πιο έκτακτη ανάγκη από την καταστροφή των Ελλήνων, ή να υπάρξουν άμεσα εκλογές ώστε από εκεί και πέρα μια τέτοιου είδους συνεργασία να επιβληθεί.

Η Γαρυφαλλιά (Λιάνα) Κανέλλη, η φρατζόλα, το γάλα και τα πρακτικά της Βουλής


 

Η κυρία Λιάνα Κανέλη επιχειρεί να καταθέσει ένα μπουκάλι γάλα και μια φρατζόλα στα πρακτικά, υπό το αμήχανο βλέμμα του κ. Αργύρη





  

Το σώμα του εγκλήματος- Η μόνη λύση είναι οι εκλογές 22/9 http://youtu.be/e4e8Hxc1eIo


 

Λιάνα, η φρατζόλα, το γάλα και τα πρακτικά της Βουλής 22/9 http://youtu.be/2Zrh5DxK_5E


 





Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 
Το σώμα του εγκλήματος- Η μόνη λύση είναι οι εκλογές 22/9 http://youtu.be/e4e8Hxc1eIo
Λιάνα, η φρατζόλα, το γάλα και τα πρακτικά της Βουλής 22/9 http://youtu.be/2Zrh5DxK_5E

Κραδαίνοντας μια ...φρατζόλα χωριάτικο ψωμί και έχοντας μπροστά της στο βήμα της Βουλής ένα δίλιτρο μπουκάλι γάλα (με καλυμμένη την ετικέτα), η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Λιάνα Κανέλλη εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης με αφορμή την νέα λαίλαπα μέτρων. Η «κόκκινη Λιάνα» κατήγγειλε ότι για τα δυο αυτά βασικά αγαθά μια τετραμελής οικογένεια πρέπει να καταβάλλει 950 ευρώ το χρόνο και όπως είπε χαρακτηριστικά «η πατρίδα δεν σώζεται με πεθαμένους πολίτες».

Η ενέργεια της βουλευτού του ΚΚΕ προκάλεσε έντονη αμηχανία στο Προεδρείο της Βουλής και τους παρισταμένους βουλευτές. Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τα μέτρα εποπτείας των τραπεζών και τον EFSF, ο κυρία Κανέλλη ανήλθε στο βήμα κρατώντας μια μπλε νάυλον σακούλα από την οποία έβγαλε το ψωμί και το γάλα, λέγοντας:
«Σας έφερα αυτά να τα δείτε. Το ψωμί κοστίζει 0,60 ευρώ και αυτό το γάλα 2 ευρώ. Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι' αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι' αυτά».

Και συμπλήρωσε:
«Άκουσα χθες και υπουργό σας που ήρθε από το εξωτερικό (εννοεί τον κ. Ηλ. Μόσιαλο) και λέει ΄΄όχι΄΄ στα προνόμια (των βουλευτών). Έτσι θα μας σώσει! Αλλά δε σώζεται η πατρίδα με πεθαμένους πολίτες!». Και πρόσθεσε: «Θα κρεμαστείτε σε πολιτικό - ιστορικό πάσαλο! Όπως στην εποχή του Βουλγαροκτόνου». Ενώ απαντώντας στις αντιδράσεις των βουλευτών του ΠαΣοΚ, τους είπε: «Στα δύσκολα το γάλα ζεσταίνεται και γίνεται παπάρα»!.. 

Ο προεδρεύων κ. Ευ. Αργύρης προσπάθησε με χιούμορ να διαχειριστεί το θέμα λέγοντας ότι
«με αυτά που μας φέρατε χαλάτε το ντεκόρ της Βουλής», ενώ απέτρεψε την κυρία Κανέλλη, η οποία ήθελε ...να καταθέσει στα πρακτικά την φρατζόλα και το γάλα! «Δεν κατατίθενται αντικείμενα στα πρακτικά...», της επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής. «Σας ευχαριστώ και μπορώ να σας διανείμω και το ψωμί και το γάλα που κάνει καλό στην οστεοπόρωση και έχει και βιταμίνες... Η μόνη λύση είναι οι εκλογές...», κατέληξε αποχωρώντας η κυρία Κανέλλη.



Πηγή:Το Βήμα  
Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;